Je reageert op de vacature

Landscape Coordinator South America

  Ons privacybeleid

Privacy Statement
1. Algemeen

Dit elektronische kandidaatvolgsysteem ‘Visma EasyCruit’ wordt beheerd door Stichting Het Wereld Natuur Fonds (WWF-NL). De verantwoordelijke instantie is Stichting het Wereld Natuur Fonds Nederland (WWF-NL) die wordt vermeld in de desbetreffende vacatureadvertentie.

2. Informatie over de verwerking van persoonsgegevens
Alle persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, e-mail, geboortedatum, geslacht, en nationaliteit) met inbegrip van, de in de sollicitatiebijlagen opgenomen persoonsgegevens (hierna "gegevens") die u aan ons via het sollicitatieformulier beschikbaar stelt is samengesteld door WWF-NL met als doel het verwerken van uw sollicitatie. Bijzondere persoonlijke gegevens zoals gegevens over de ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, godsdienstige of levensbeschouwelijke overtuiging, lidmaatschap van een vakbond, gezondheid of seksleven worden in beginsel niet verzameld tenzij dit wettelijk verplicht is of dit relevant is voor de goede uitvoering van de functie. Eventuele strafrechtelijke persoonsgegevens die in relatie tot de functie relevant zijn, kunnen blijken uit de pre-employment screening en worden door WWF-NL verwerkt.

Wij verwerken uw persoonsgegevens op basis van:
- Uw toestemming en/of
- Het voldoen aan een wettelijke verplichting en/of
- Ons gerechtvaardigd belang

Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor andere gerelateerde vacatures binnen WWF-NL. Verantwoordelijk voor uw gegevens in deze zaak is WWF-NL.

3. Gegevensopslag
Uw gegevens zijn beschermd tegen ongeoorloofde toegang via gecodeerde verzending, versleutelde opslag, een rol- en autorisatieconcept, een concept voor gegevensbescherming en fysieke beveiliging voor de servers.

4. Gegevenstoegang
Voor een goede werking hebben geselecteerde WWF-NL-medewerkers toegang tot uw gegevens. Als onderdeel van de exploitatie en het onderhoud van dit elektronische kandidaatvolgsysteem stelt WWF-NL ook externe dienstverleners toegang ter beschikking. Dit zijn Visma Software B.V. (en hun dochterondernemingen), in Nederland, Amazon Web Services (AWS), in Ierland, Service Cloud in Verenigde Staten en Textkernel in Nederland.

Sommige van onze serviceproviders bevinden zich in landen buiten de Europese Economische Ruimte, die niet hetzelfde niveau van gegevensbescherming garanderen als binnen de Europese Economische Ruimte. Het gebruik van dergelijke serviceproviders vindt alleen plaats als aan de noodzakelijke gegevensbeschermingsvereisten volgens de Nederlandse en Europese gegevensbeschermingswetgeving is voldaan. AWS en Service Cloud zijn gecertificeerd door het EU-US Privacy Shield. Doordat AWS en Service Cloud voldoen aan de strenge eisen van dit shield, is het toegestaan data uit te wisselen. Voor deze uitwisseling is een getekende verwerkersovereenkomst overeengekomen.

5. Uw Rechten
U hebt te allen tijde het recht om uw gegevens te blokkeren of te verwijderen, om zich te verzetten tegen de verwerking van de gegevens of om onjuiste gegevens te corrigeren. Na het afronden van de sollicitatieprocedure worden uw gegevens tot 4 weken na afhandeling bewaard, uw gegevens kunnen dan voor andere gerelateerde vacatures binnen WWF-NL gebruikt worden. Als toekomstige gewijzigde wettelijke vereisten een wijziging van de bewaarperiode vereisen, zal dit zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast aan het gewijzigde reglement. Tenzij u toestemming hebt gegeven om uw gegevens langer te bewaren in welk geval uw gegevens maximaal 1 jaar kunnen worden bewaard. Uw gegevens kunnen dan voor andere gerelateerde vacatures binnen WWF-NL worden gebruikt.
U hebt te allen tijde het recht om uw gegevens te blokkeren of te verwijderen, inzage te krijgen in uw gegevens, om u te verzetten tegen de verwerking van de gegevens of om onjuiste gegevens te corrigeren.


6. Contactgegevens
U kunt op de volgende manier contact met ons opnemen om uw gegevens te laten wijzigen / verwijderen: info@wwf.nl

Privacyverklaring
Om door te kunnen gaan met uw sollicitatie, moet u akkoord gaan met de bovenstaande punten. U kunt deze privacyverklaring op elk moment intrekken via het hierboven vermelde e-mailadres / contactgegevens.

1. Ik ga akkoord met het verzamelen, verwerken en gebruiken van mijn persoonlijke gegevens die worden beschreven in de "Informatie over de verwerking van persoonsgegevens".

2. Als ik in mijn aanvraag bijzondere categorieën persoonsgegevens worden gevraagd (evenals informatie vervat in de door mij toegevoegde bijlagen) ben ik het hierbij uitdrukkelijk eens dat deze gegevens precies zullen worden behandeld zoals beschreven in de "Informatie over de verwerking van persoonsgegevens”.

3. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is de nationale toezichthouder ter bescherming van uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de AP, en een toelichting op de begrippen die in deze verklaring worden gehanteerd verwijst WWF-NL u naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens, https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en



  Reeds geregistreerd?

 

Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatiegegevens heeft de voorkeur? Verplicht voor gebruiker

Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatiegegevens heeft de voorkeur?